2011. március 29., kedd

925-ös fémjelzésű ezüst medál, valódi smaragd - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

 925-ös fémjelzésű ezüst medál, valódi hatalmas, gyógyító smaragd drágakővel.
Igazán gyönyörű, értékes ajándék, bátran ajánlom minden korosztálynak.
Medál mérete: 5, 4x3, 1 cm
Tudok adni hozzá szintén 925-ösfémjelzésű sterling ezüst kígyó nyakláncot akciós áron, 45, 50, 55, 60 cm-es méretben. Ha szeretnéd, kérlek jelezd.
A smaragd széles spektrumban alkalmazható a kőgyógyászat területén. Hatással van a légutakra, erősíti azokat. Enyhíti a gyomorégést. Különösen nagy befolyása van a szemekre, kötőhártya gyulladás, véraláfutások, fáradtság, szürke és zöldhályog, rövid és távol látás, a jó látás megőrzése, a szemgyulladások, és a szem fertőzései egyaránt a hatáskörébe tartoznak.  Alapvető gyulladáscsökkentő hatással bír az egész testre, a nyálkahártyától az emésztőrendszeren át a gerincig. Jó hatását a köszvény csillapításában is gyakorta használják. Migrén, valamint cukorbetegség esetén is javallott. Alapvetően a regenerálódást gyorsítja, mind mentáis, mind fizikális értelemben.
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.
Minden ékszerhez tibeti ezüstöt, indiai üveggyöngyöket, ásványi gyöngyöket és féldrágaköveket használok. Minden termék egyedi, nem találkozol két egyformával. Tibeti Ezüst: A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik. Gyöngyök: Az ásványi gyöngyök, féldrágakövek jótékony mentális és élettani hatása javítja viselőjük közérzetét.



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 17:12
. 925-ös fémjelzésű ezüst medál, valódi smaragd - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése